۱۴۰۳ اول ارديبهشت - 05:59 ب.ظ

پس از 4 شب اجرا در پردیس سینمایی چارسو؛نخستین فستیوال موسیقی الکترونیک تهران به کار خود پایان داد

نخستین فستیوال موسیقی الکترونیک تهران به کار خود پایان داد
نوای فارس: نخستین دوره از فستیوال موسیقی الکترونیک تهران با درخشش آرتیست‌های موسیقی الکترونیک در قلب پایتخت برگزار شد و استقبال دوستداران این سبک موسیقی نوید آغاز جریانی جدید در موسیقی کشور را داد.

به گزارش رنوای فارس به نقل از وابط عمومی این فستیوال، در نخستین روز از این اجراها محمد مسلمی سبک های مختلفی از موسیقی الکترونیک را اجرا کرد و از افرادی بود که تمامی بلیت های کنسرت او بفروش رفت و تمدید شد. این هنرمند درباره اجرا در نخستین فستیوال موسیقی الکترونیک تهران معتقد بود: «من زیر شاخه خاصی از الکترونیک را اجرا نکردم. ترکیبی از صداهای الکترونیک را با بی پی ام زیر ۱۰۰ اجرا کردم. خیلی خوشحالم این فستوال اتفاق افتاد و افتتاح شد و خستگی همه دست اندرکاران در رفت و همینطور مخاطب موسیقی یک مقدار اعتمادش دوباره جلب شد.

اشکان صدیق آذر (Ashcome)که پیش از این به عنوان نوازنده در ارکستر محمد علیزاده به اجرای برنامه پرداخته بود، در روز اجرایش بااستقبال دوستداران موسیقی رو به رو شد و همه ارکستر محمد علیزاده نیزبه عنوان مهمان در سالن اجرای برنامه‌اش حضور داشتند. «محمد صادقی» (ممسی) از دیگر مهمانان این اجرای جذاب و پرتحرک بود که با استقبال دوستداران موسیقی روبه رو شد.

الکترو، الکتروهاوس، هاوس، ترپ، چیل اوت از فضاهایی بود که در اجرای این هنرمند شنیده شد.

Elemaun و Xashrav هنرمندانی بودند که در شب سوم فستیوال به اجرای برنامه پرداختند.

در اولین سانس از این اجرا، علی پناهی در قالب پروژه اِلِمان به روی صحنه رفت. پروژه‌ای که به گفته ایشان از سال ۲۰۰۸ آغاز شده و کشورهای زیادی را پیموده است و پس از اجرا در شیراز به این فستیوال رسیده است.

این هنرمند درباره اجرای خو معتق بود: «سبک این پروژه عملا تلفیقی از موسیقی اکسپریمنتال و الکترونیک است و بر پایه ی موسیقی نواحی و مقامی ایرانی استوار است.در این پروژه سعی شده موسیقی مقامی و نواحی به شکلی مدرن تر و به روز تر از قبل یه مخاطب عرضه شود تا بتواند اتفاقی جدید در موسیقی خلق کند و برای مخاطب شکل و حالتی جذاب به خود بگیرد.»

اما سانس دوم اجرای شب دوم متعلق به خشایار روانگر با نام هنری xashrav بود که پیشتر قطعات او را به صورت جداگانه و در همکاری با گروه دنگ شو دیده و شنیده ایم.

روانگر در این اجرا با نشان دادن روی جدیدی از موسیقی الکترونیک و استفاده از سازهای زنده نظیر گیتار، ساکسوفون و درامز اتفاق جدیدی را در این سبک از موسیقی برای مخاطبان رقم زد.

عملا این اجرا را شاید بتوان یک اجرای آکوستیک با استفاده متفاوتی از ابزار موسیقی الکترونیک قلمداد کرد که اتفاقا هم باعث یک اتفاق زیبا در این سبک از موسیقی می شد.

محمد رجبی، Ali i.A.N، M.H Project سه هنرمندی بودند که در شب سوم فستیوال  به اجرای برنامه پرداختند و حضور و استقبال دوستداران این سبک از موسیقی باعث شد برگزار کنندگان این فستیوال نسبت به آینده آن با انرژی و امید بیشتری پیش روند.

پیام رونق، Gemz Balzan و Jetpack سه هنرمندی بودند که در آخرین روز این فستیوال شامگاه (جمعه 18 اسفند) در پردیس چارسو روی صحنه رفتند.

پویا معمارزاده، میلاد ماوی، رضام و محمد حسین مسلمی (m.h.project) اعضای گروه دنگ شو، امیر ارجینی و... از جمله مهمانان فستیوال در روزهای گذشته بودند.

حمید خسروبیگی مدیریت این فستیوال را بر عهده داشت.
به اشتراک بگذارید :
برچسب ها


عضویت : telegram.me/joinchat/AzEeHDus0u0ht5Y_Qi2E0Q