۱۴۰۳ اول ارديبهشت - 01:33 ب.ظ

گاگيك بابایان عضو هیات انتخاب بخش رقابتي گروه نوازی موسیقی کلاسیک غیر ایرانی:گروه‌های جوان نیاز به تمرین و برنامه‌ریزی دارند

گروه‌های جوان نیاز به تمرین و برنامه‌ریزی دارند

نوای فارس-عضو هیات انتخاب بخش رقابتي گروه نوازی موسیقی کلاسیک غیر ایرانی معتقد است گروه‌های جوان بیش از هر چیز نیاز به تمرین مداوم دارند و همه ضعف‌ها را نمی‌توان ناشی از مشکلات آموزشی به حساب آورد.

 

به گزارش  نوای فارس به نقل ازستاد خبري سي‌امين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر، گاگيك بابایان عضو هیات انتخاب گروه نوازی موسیقی کلاسیک غیر ایرانی درباره گروه‌های شرکت کننده در این دوره از جشنواره گفت: گروه‌هایی که مورد بررسی قرار دادیم اغلب سطح کارشان خوب بود اما می‌توان گفت برخی گروه‌های هم در سطح مطلوب نبودند.

 وی افزود: برخی گروه‌ها به شرایط در نظر گرفته شده برای گروه‌هایی که در جشنواره شرکت می‌کنند دقت نکرده و قوانین جشنواره را رعایت نکرده بودند. مثلا اعلام شده بود تعداد اعضای گروه ها باید سه نفر و یا بالاتر از سه نفر باشد اما برخی گروه‌ها دو نفره در جشنواره شرکت کرده بودند.

عضو هیات انتخاب بخش رقابتي گروه نوازی موسیقی کلاسیک غیر ایرانی اظهار کرد: چنین اتفاقاتی کار ما را دشوارتر کرده بود، چرا که شرکت کنندگان باید به قوانین کاملا آشنا بوده و از شرکت در جشنواره هم هدف مشخصی داشته باشند.

این مدرس موسیقی در ادامه سطح آثار شرکت کننده را متوسط دانست و گفت: باید برنامه‌ریزی‌هایی برای حمایت از گروه‌ها داشته باشیم تا طی سال‌های آینده  در جشنواره شاهد اتفاقات بهتری باشیم.

بابایان درباره ضعف آموزش موسیقی در کشورمان بیان کرد: آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌ها هم نقاط ضعف و قوت خودشان را دارند. من موافق نیستم که همه ضعف‌ها را به گردن آموزش بیندازیم. نوازنده‌های جوان باید تلاششان را بیشتر کرده و برای بدست آوردن فرصت‌های خوبی چون اجرا در جشنواره‌ها تمرین مداوم و برنامه‌ریزی داشته باشند.

 

عضو هیات انتخاب بخش رقابتي گروه نوازی موسیقی کلاسیک غیرایرانی نیاز اصلی گروه‌های جوان را تمرین مداوم دانست و بیان کرد: جشنواره‌های موسیقی فرصت خوبی برای معرفی شدن گروه‌های جوان است. آنها باید برای شرکت در این رویدادها برنامه‌ریزی داشته و جشنواره‌ها را جدی‌تر بگیرند.

بابایان افزود: در ایام جشنواره‌ موقعیت اجرا برای گروه‌ها فراهم شده و آنها باید در صدد استفاده از چنین موقعیتی باشند. بنابراین به جای تکیه بر محدودیت‌ها و مشکلات بهتر است به فکر ارتقای سطح کار هنری خود باشند و  برنامه‌ریزی مشخص‌تری برای آینده کاری خود داشته باشند.

وي در پایان سخنانش اظهار امیدواری کرد که گروه‌های شرکت کننده در دوره‌های بعدی جشنواره با دقت نظر فراخوان را مطالعه کرده و مطابق اصول و قوانین جشنواره در آن شرکت کنند. همچنین از امسال برای حضورشان در جشنواره سال آینده برنامه‌ریزی کرده و اتفاقات بهتری را برای خود و آینده موسیقی کشور رقم بزنند.

در بخش گروه نوازی موسیقی کلاسیک غیرایرانی نیز گاگیک بابایان، جاوید مجلسی، سیاوش ظهیرالدینی، ‌اکبر محمدی و منوچهر صهبایی آثار گروه‌های شرکت کننده در سی و سومین جشنواره بین المللی موسیقی فجر را مورد داوری اولیه قرار دادند.

سي امين جشنواره بين المللي موسيقي فجر به دبيري دكتر حسن رياحي 24 بهمن تا يكم اسفندماه در تهران برگزار مي‌شود.

علاقمندان مي‌توانند اخبار و عكس هاي مربوط به اين جشنواره را در سايت www.fajrmusicfestival.com  و يا در اينستاگرام جشنواره به نشاني fajrmusicfestival30  مشاهده كنند.

 

منبع : روابط عمومی جشنواره موسیقی فجر
به اشتراک بگذارید :
برچسب ها


عضویت : telegram.me/joinchat/AzEeHDus0u0ht5Y_Qi2E0Q