نوای فارس: علی اسدی در نشست رسانه ای آلبوم «بزن بریم» گفت: ما در این البوم سعی کردیم قطعات را به گونه ای طراحی کنیم که بتواند سلیقه هر مخاطبی را برآورده کند.
نشست آلبوم موسیقی «بزن بریم» با حضور خواننده این آلبوم علی اسدی و اهالی رسانه، امروز در موسسه موسیقی سرنا برگزار شد.
در ابتدای این نشست، علی اسدی در خصوص جزئیات این اثر، اظهار کرد: این آلبوم به گونه ای طراحی شده است که بتواند سلیقه هر مخاطبی را برآورده کند اما سبک بیشتر قطعات آن موسیقی پاپ است و سعی شده تنوع خوبی داشته باشد.
وی افزود: قابلیتی که آقای شروین شناسی آهنگساز این آلبوم داشت و ترانه های خوب آقای خوشبخت به این اثر کمک زیادی کرد و تمام سعی و تلاش ما بر این بوده که آلبوم مورد قبول مخاطبان خود قرار بگیرد.
این خواننده تصریح کرد: این آلبوم شامل 10 قطعه می شود که حدود دو سال و نیم کار روی آن زمان برد تا تکمیل شود. ما سعی کردیم با توجه به سلیقه مخاطب امروز موسیقی کارهای جدیدی در این آلبوم انجام دهیم و در خصوص بعضی قطعات نوآوری هایی داشته باشیم. ضبط قطعات در استودیو پاپ و استودیو رها انجام شد
وی ادامه داد: سبک اصلی خود من موسیقی سنتی است و من سالهاست موسیقی سنتی و آواز سنتی را نزد اساتید بزرگی چون استاد جواد جواهری و هنگامه اخوان گذرانده ام ولی به خاطر سلیقه مخاطب و همراه شدن تعداد بیشتری از سلیقه ها سعی کردیم این آلبوم را به سمت موسیقی پاپ ببریم.
اسدی درخصوص آلبوم بعدی خود که در دست تولید و انتشار دارد، بیان کرد: آلبوم بعدی من به اسم «مجنون» مراحل پایانی آماده سازی خود را طی می کند و فکر می کنم در تا پایان تابستان آماده انتشار شود، برخی از قطعات این آلبوم در سایت خود من قابل دسترسی است و مخاطبان موسیقی می توانند از طریق فضای مجازی آن کارها را گوش بدهند. در این آلبوم ما سعی کردیم موسیقی سنتی را به روز کنیم و تنظیم های جدیدی در آن ایجاد کرده ایم و انشاالله به سبک دیگری هم روی خواهیم آورد.
وی عنوان کرد: سلیقه بازار بر روی آلبوم اول تاثیرگذار بود ولی در آلبوم بعدی موسیقی سنتی مدرن را می شنویم که موسیقی سنتی سبک اصلی من است. در آلبوم دوم هم شروین شناسی به عنوان آهنگساز حضور دارند و یک سبک موسیقی تلفیقی را هم در این آلبوم داریم. . تعریف از خود نباشد ولی برای تجربه در این آلبوم بحث توانمندی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ما سعی کردیم در آلبوم اول سلیقه بازار را در نظر بگیریم ولی در آلبوم بعدی بیشتر به دغدغه های شخصی خود توجه می کنم.
خواننده آلبوم «بزن بریم» در توضیح سبک موسیقی سنتی مدرن که به آن اشاره کرد، گفت: در سبک سنتی به این شکل بوده است که ما تنظیم کامپیوتری با نرم افزارهای به روز در موسیقی سنتی نداشتیم مجموعه ای از سازهای سنتی چون تار، سنتور، کمانچه و ... بوده که همه یک چیز را می نوازند ما تم را به کار اضافه کردیم و سعی کردیم این موسیقی با رعایت اصول و قوانین جوان پسند نیز باشد. ما در این آلبوم سعی کردیم در هر ترک یک ساز سنتی را داشته باشیم که به خوبی شنیده شود تا اینکه در گروه نوازی ها گم شود.
وی با تاکید بر موسیقی سنتی ایران و قدمت آن اشاره کرد: همه می دانیم که موسیقی سنتی در رگ و ریشه همه ایرانیان است و در مجموع همه کار ایرانی را دوست دارند. من معتقدم کسی که موسیقی سنتی کار می کند می تواند وارد موسیقی پاپ هم شود و پاپ بخواند ولی کسی که پاپ می خواند سخت می تواند موسیقی سنتی کار کند. هر کسی که در موسیقی سنتی می خواند به نوعی مدبون استاد شجریان است و حتی اگر در کلاس های ایشان شرکت نکرده باشد شاگرد ایشان محسوب می شود. گفتنی است که آلبوم «بزن بریم» با صدای علی اسدی بعد از ماه مبارک رمضان منتشر می شود. آهنگسازی و تنظیم این آلبوم توسط «شروین شناسی» انجام شده و ترانه های این آلبوم توسط «رضا خوش بطن»، «فروزان احمدی» و «فاطمه خاندانی» سروده شده است.
از نوازنده های آلبوم «بزن بریم» باید به «شروین شناسی» پیانو، سینتی سایزر و سازهای الکترونیک و درامز و همخوان، «محمد عرب» گیتارباس، «مهدی گرامی» آکاردئون، «مهران سراجیان» فلوت، «امیر شفیعیان» پرکاشن و سازهای کوبه ای، «رضا خوش بطن» گیتار اسپانیش و «عسل خردیار» همخوان شاره کرد.